Verfijn het zoeken: Verberg Filter Filter

Skihelmen

Ik ben Wisse.
Wintersportspecialist bij Van Duinkerken.

Mag ik u helpen?

033 253 57 14

STUUR EEN E-MAIL

Een Skihelm kopen? Dan ben je bij skihelmspot.nl op het juiste adres. We hebben een ruim assortiment skihelmen van diverse topmerken. Met de filters aan de linkerkant van de pagina selecteer je een skihelm naar keuze. 

Een Skihelm kopen? Dan ben je bij skihelmspot.nl op het juiste adres. We hebben een ruim assortiment skihelmen van diverse topmerken. Met de filters aan de linkerkant van de pagina selecteer je een skihelm naar keuze. 

DE JUISTE MAAT SKIHELM KOPEN

De skihelm die je koopt moet goed en comfortabel zitten. Dit niet alleen voor het comfort, maar ook voor je eigen veiligheid. Als een skihelm te groot is kan hij de klap niet goed opvangen, zit hij vervelend op je hoofd en kan je hem verliezen bij een inpakt. Is de skihelm te klein dan zit de skihelm niet alleen vervelend, hij kan dan ook niet de juiste bescherming bieden. Om te weten wat de juiste maat voor jou is moet je de hoofdomtrek van je hoofd weten. Dit is eenvoudig zelf te meten. Hiervoor heb je een meetlint nodig. Het meetlint wikkel je om het hoofd, net boven je oren en 2 cm boven je wenkbrauwen. Op de plek waar de 0 cm de andere kant van het meetlint kruist staat jouw hoofdomtrek.

WAAR JE OP KAN LETTEN BIJ HET KOPEN VAN EEN SKIHELM

Sommige mensen hebben altijd last van koude oren. Dan is het verstandig om een skihelm te kopen waar oorbeschermers op gemonteerd zijn. Er zijn ook skihelmen met afneembare oorbeschermers ( dit hebben de meeste skihelmen). Er zijn ook skihelmen verkrijgbaar waarbij je een hoofdtelefoon in de oorbeschermers kan plaatsten of waar al luitsprekers in gemonteerd zitten. Dat kan prettig zijn als je graag muziek luistert tijdens het skiën. Ook kan je opletten of de helm wel voldoende ventileert. O zijn er hele open skihelmen verkrijgbaar met veel ventilatiegaten voor de mensen die het snel warm hebben. Of hele dichten helmen ideaal als je het koud hebt. Bij de wat luxere helmen is de ventilatie regelbaar. Zo kan je hem zelf open een beetje open of dicht zetten afhankelijk van hoe warm of koud je het hebt.

In ons assortiment skihelmen vind je de merken CascoSalomonK2BrunottiSinner en Atomic. Verder hebben we ook nog actiecamera's die je op je helm of je ski kan bevestigen voor de mooiste actiebeelden. Meer geïnteresseerd in een actie camera? Kijk dan is bij ons assortiment van GoPro.

Lees verder Verbergen