Skihelm met vizier kopen?Sommige wintersporters kiezen liever voor een skihelm met vizier. Deze skihelm heeft een aantal voordelen ten opzichte een skihelm met een losse skibril. Een skihelm met vizier is zeer praktisch, je kunt het vizier snel & eenvoudig omhoog & naar beneden schuiven, daarnaast is het vaak ook goedkoper om een skihelm met vizier te kopen dan een losse skihelm en skibril. De skihelmen met vizier zijn er in veel verschillende soorten & maten beschikbaar. Bij skihelmspot.nl ben je dus aan het juiste adres!

Bekijk alle skihelmen
Skihelm met vizier kopen

Een greep uit ons assortiment:Voordelen Skihelm met vizier
Het grootste voordeel is uiteraard dat de skihelm voor bescherming zorgt tijdens een val, maar uiteraard moet de helm ook praktisch zijn er ook nog eens mooi uit zien. Gelukkig zijn er velen soorten & maten beschikbaar. Hieronder een aantal voordelen op een rij:

  •          Makkelijker om op te zetten
  •          Voor brildagers ideaal
  •          Bril beslaat minder snel
  •          Goedkoper dan losse helm met losse skibril
  •          Beter zicht, omdat de oppervlakte groter is
  •          Je raakt de helm minder snel kwijt
  •          Sommige vinden een skihelm met vizier mooier dan een losse helm

Helaas heeft een skihelm met vizier ook een nadeel & dat is dat het vizier sneller krast. Gelukkig zijn de meeste skihelmen goed tegen krassen bestemd.

Verschillende soorten skihelmen met vizier
De skihelmen zijn in allerlei kleuren & maten beschikbaar, ook het vizier is in verschillende kleuren beschikbaar, het verschilt per persoon wat jij fijn vindt.

Wil je liever eerst je skibril testen? Kom dan langs bij onder superstore.

Weet je niet welke helm je nodig hebt? Bekijk dan hoe je je hoofdomtrek kunt meten.