K2 Skihelmen

Ik ben Wisse.
Wintersportspecialist bij Van Duinkerken.

Mag ik u helpen?

033 253 57 14

STUUR EEN E-MAIL

Je K2 skihelm kopen doe je bij Skihelmenspot.nl. Wij hebben een ruim assortiment K2 skihelmen. Met de filters links selecteer je jouw skihelm. De skihelmen van K2 worden veel gebruikt door snowboarders en twintip skiërs. Dit komt doordat K2 een freestyle look geeft aan hun skihelmen. Tenminste de meeste freestylers hebben graag een ronde helm met eventueel een kleine cap aan de voorkant. En dit is precies wat K2 als merk voor zowel junioren als volwassenen biedt. 

De skihelmen zien we dan ook vaak terug in het funpark. Om het af te maken en de feeling van het extreme te benadrukken kan je kiezen voor de K2 Diversion. Deze skihelm heeft niet alleen een freestyle look, hij heeft ook luidsprekers is de oor bescherming zitten. Hierdoor luister je naar je favoriete muziek terwijl je lekker een air-trick maakt op de halfpipe. 

Toch liever een skihelm van een ander merk? Wij hebben skihelmen van de merken CascoSalomonK2BrunottiSinnerHead,Oakley en Atomic. Ook voor je helmcamera kan je bij ons terecht. Kijk hier voor de collectie van GoPro.